Macho Ayie kini kembali !

4 Komen Budak Comeii
hey ! kini MKR kembali dengan tajuk yang agak gempak :'D para hacker MALAYSIA , kenal nama dekat tajuk tuh ? yea MACHO AYIE . sapa tak kenal jangan lah jadi HACKER MALAYSIA lebih baik sorok bawah kain tokwan kau tuh . wkaka ! *jokejoke apa MKR mrepek pon taktahu lha . okay- ii serius now ! MKR menemu ramah salah seorang ahli Dragon Force yang dulunya ahli Dragon Force sekali bersama MACHO AYIE . MACHO AYIE ni dahulu newbie- ii sahaja . setelah sekian lama join Dragon Force ia menjadi lebih proaktif dalam DUNIA SIBER . suatu ketika dulu Dragon Force amat di geruni oleh ramai HACKER di malaysia . seperti mana MKR mendapad sumber dari salah seorang ahli Dragon Force bahawa MACHO AYIE bergandingan bersama Wak Ketari yang sungguh behat . tetapi beliau telah downkan group dengan blog Drgaon Force tanpa bantuan orang lain . MACHO AYIE bergerak solo menjatuhkan group dan blog Dragon Force kata salah seorang ahli Dragon Force . dari sebab itu dia telah di KICK oleh Dragon Force atas perbuatannya itu . setelah sekian lama MACHO AYIE berdiam diri kini beliau datang kembali dengan berwajah baru
. ini blogger MACHO AYIE - machocybercrime.blogspot.com - nk tahu sedikit info tentang beliau ? okeh- ii MKR bagitahu serba sedkit yg MKR tahu kay . MKR diterangkan bahawa MACHO AYIE berasal dari INDONESIA yang datang ke MALAYSIA hanya untuk belajar . tapi MACHO AYIE bukan datang untuk sekolah rendah lah , UNIVERSITY kay ! MKR diberitahu bahawa MACHO AYIE ini mengambil bahagian KURSUS COADING . setakat itu sahaja kod MKR boleh kongsi bersama para blogger . nak tahu lebih lanjut teruskan membaca blog MKR okay ? sekian sahaja maklumat serba sedkit tentang MACHO AYIE '

4 Responses so far

  1. huhu... kekekkeke... wakakakak
    - untung la kenal macho ayie :D

  2. kenal centu- ii jea kwan :') taa bpa knal rapat pon . heee !

  3. Bdk ni dok area Ampang..
    Dye Hack blog DF pon sebab member dye jadi blogger kat situ ®2013

  4. oh , aku taa bpa tahu smnad weh :'(

Leave a Reply